Persbericht Influentials

Jolique Möller, Founder van Influentials, is per 15 juli afgetreden als CEO. De afgelopen jaren heeft Jolique als boegbeeld een stempel op de organisatie gedrukt en de

groei van de onderneming mede mogelijk gemaakt. Jolique legt haar functie neer om ruimte te maken voor een nieuw directie team die verantwoordelijk worden voor de volgende groei-fase van de onderneming. Jolique was de afgelopen jaren verantwoordelijk voor de commerciële, conceptuele en creatieve invulling.

"Mijn rol in het bedrijf Influentials zit er op. Wij hebben met een geweldig team vanaf niks een mooi bedrijf neergezet. Ik kijk met veel plezier terug naar de tijd van ondernemen, creëren, pionieren, bedenken en bouwen. Na 5 jaar draag ik mijn bedrijf met een gerust hart over aan mijn medeaandeelhouders."

Jolique zal met haar persoonlijke ervaringen en netwerk zich gaan richten op het adviseren en helpen van ondernemers en startups. De leiding van Influentials is inmiddels overgedragen aan een interim-CEO welke de onderneming verder zal leiden tot een directie is aangesteld.

Over Influentials

Influentials is hét Europese platform voor influencer marketing. Middels haar software platform, marktplaats en training programma biedt Influentials toegang tot de snelst groeiende marketing categorie influencer marketing. Het platform van Influentials telt meer dan 10.000 gebruikers over heel Europa en heeft al meer dan 1.000 campagnes/projecten succesvol ondersteund voor haar klanten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de spokesperson voor Influentials, Sharon Klaver (Interim-CEO) via sharon@influentials.network of via +31648400127.

Persbericht v180719 Versie 18 juli 2019

Alex Buis